Янукович вимагає від нової комісії «обґрунтованих» тарифів на житлокомпослуги

Президент Віктор Янукович вимагає від Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг оперативно встановити економічно обґрунтовані тарифи на житлово-комунальні послуги. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента.

«Основне завдання: комунальні тарифи в Україні мають бути справедливими», – цитує прес-служба слова голови Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг Валерія Саратова після зустрічі з Януковичем у Криму.

За його словами Саратова, Янукович визначив стислі терміни для розгортання повноцінної роботи комісії й аналізу чинних тарифів ЖКГ у всій країні. «Поставлено дуже жорсткі строки. Президент сказав, ідеться про вкрай важливе питання», – зазначив Саратов.

Глава держави також доручив Нацкомісії проводити спільну і погоджену політику з Міністерством регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства і визначити перспективи реформування галузі. В контексті такої співпраці Віктор Янукович доручив комісії та міністерству повністю завершити процес встановлення всіх видів лічильників для населення.