Янукович закликає політиків спільно працювати над реформами

Президент Віктор Янукович закликає всіх політиків, зокрема депутатів Верховної Ради, об’єднатися для проведення реформ і модернізації країни. Про це він сказав, виступаючи в парламенті з нагоди відкриття його восьмої сесії.

«Глибоко переконаний, що нам необхідно назавжди перегорнути сторінку протистояння. Політики, безумовно, можуть мати різні погляди на ідеологію, політичний устрій або економічну політику, але є проблеми, які не мають партійності, – бідність і безробіття, неефективна економіка, нереформовані Збройні сили, збіднілі лікарні та школи, корупція. Вирішення цих проблем – спільна державна справа усіх без винятку політичних сил, які вважають себе патріотами своєї країни», – сказав Президент.

Глава держави порадив всім політичним силам відкласти корпоративні інтереси та розпочати конструктивний діалог, орієнтований на національні інтереси, а не на власні амбіції.

Янукович також закликав всі політичні сили, які не бажають долучатися до глибоких реформ, не заважати їх проведенню.

Глава держави висловився за проведення національного круглого столу за участі всіх політичних сил для налагодження діалогу.