У «день тиші» Дніпропетровськ майорить білбордами із кандидатом на міського голову

Попри «день тиші» Дніпропетровськ майорить білбордами і сітілайтами із зображенням кандидата на посаду міського голови від Партії регіонів, чинного міського голови Івана Куліченка.

Зокрема, білборди з портретами кандидата і написами «25 жовтня – день визволення Дніпропетровська. 28 жовтня – день визволення України від фашистських загарбників. Вітаю зі святом! Міський голова Іван Куліченко» розташовані на кількох житлових масивах, а сітілайти з такими ж написами – у центрі міста.

Опонент чинного міського голови на виборах, висуванець партії «За Україну!» Андрій Денисенко вже подав до Дніпропетровської міської виборчої комісії відповідну скаргу на порушення виборчого законодавства в частині строків проведення передвиборчої агітації.

Крім того, в деяких маршрутних таксі, як стверджує кореспондентка Радіо Свобода, сьогодні були також агітаційні плакати Народної партії.

В Україні сьогодні «день тиші» перед місцевими виборами. Згідно з виборчим законодавством, опівночі з п'ятниці на суботу набула чинності заборона на будь-які види передвиборної агітації.