Прокуратура завершила слідчі дії в справі про загибель студента Індила

Слідчий відділ прокуратури Києва завершив всі можливі слідчі дії в справі про загибель студента Ігоря Індила в Шевченківському районному управлінні Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Києва.

Найближчим часом у розпорядження слідчих має надійти висновок з проведеної Головним бюро судово-медичних експертиз Міністерства охорони здоров’я судово-медичної експертизи щодо механізму, часу та можливого способу отримання загиблим смертельних тілесних ушкоджень, після оцінки яких у сукупності з іншими зібраними доказами будуть визначені шляхи вирішення справи.

Управління МВС у Києві назвало причиною смерті Індила, який у травні вночі був доставлений у Шевченківське рай управління, а на наступний ранок був знайдений мертвим у камері, закриту черепно-мозкову травму, якої він зазнав нібито після падіння з ліжка через сильне алкогольне сп’яніння.

28 травня прокуратура Шевченківського району Києва за цим фактом порушила кримінальну справу за статтею 365 Кримінального кодексу (перевищення влади або службових повноважень).