Тиждень у фотографіях: 20-25 червня 2010

Етнічний узбек, мешканець околиці міста Ош показує свій паспорт, знищений під час нальоту, 21 червня. (Photo by Bruce Pannier/RFE/RL)

Люди стоять навколо багаття під час традиційного фестивалю Івана Купала в Білорусі, який бере початок ще з язичницьких часів. Святкування включає стрибки через багаття і купання в озері або річці. Люди вважають, що це очистить їх від гріхів і зробить здоровішими. 22 червня. (Photo by Vladimir Nikolsky/Reuters)

Аргентинський тренер Дієго Марадона під час матчу проти Греції в Полокване, Південна Африка, 22 червня. Аргентина перемогла 2:0. (Photo by Jonathan Brady/epa)

Президент Росії Дмитро Медведєв 22 червня зустрівся з губернатором Каліфорнії Арнольдом Шварценеггером в перебігу офіційного візиту до США, Сан-Франциско. (Photo by Robert Galbraith/Reuters)

Люди стоять на скелі після сходу сонця 21 червня, в день літнього сонцестояння (Македонія). Стародавній астрономічній обсерваторії неподалік від Скоп'є близько 4000 років. Це четверта найстаріша обсерваторія у світі. (Photo by Robert Atanasovski/AFP)

Автомобіль рухається затопленою дорогою в Центральній Трансільванії, Румунія, 23 червня. (Photo by Mircea Rosca/AFP)

Американський генерал Стенлі МакКрістал прибув у Білий дім 23 червня. Незадовго до того його було усунено від виконання обов'язків в Афганістані у зв'язку з зауваженнями, які він зробив стосовно членів адміністрації в інтерв'ю журналу Rolling Stone. (Reuters)

Хвиля протестів прокотилася по всьому Іраку проти частих відключень електроенергії, які привели до відставки міністра. (Photo by Ali Abbas/epa)

Активісти жіночого руху FEMEN блокують вхід до будівлі СБУ у Києві під час акції протесту 23 червня проти обмеження демократії в Україні. (Photo by Sergei Supinsky/AFP)

Президент США Барак Обама і президент Росії Дмитро Медведєв в Арлінгтоні, штат Вірджинія, 24 червня, під час візиту Медведєва до Вашингтона. (Photo by Mandel Ngan/AFP)

Пам'ятник Йосипа Сталіна демонтували в його рідному місті Горі (Грузія) 25 червня. 6-метрова бронзова статуя перенесуть на подвір'я музею, присвяченого Сталіну. На головній площі її замінить пам'ятник жертвам війни 2008 року між Грузією і Росією. (Photo by Nino Chibchiuri/Reuters)