Тиждень у фотографіях: 25–29 квітня

Учасники акції протесту у Південній Кореї тримають плакат із карикатурою на північнокорейського диктатора з сином, Сеул, 26 квітня.

Іракські жінки-поліцейські проходять навчання у тренувальному таборі у місті Кербеела, 27 квітня. Понад 50 жінок зголосились взятиучасть у 45-денній базовій навчальній програмі.

Photo by Mushtaq Muhammed for REUTERS

Британія очікує на весілля принца, Лондон, 27 квітня. Британська поліція заявила, що вживе суворих заходів проти будь-кого, хто спробує завадити заходам із приводу весілля внука королеви і майбутнього наступника трону принца Вільяма з його нареченою Кейт Міддлтон.

Photo by Marcelo del Pozo for REUTERS

Члени та прихильники партії «Наша Україна» провели акцію на підтримку денонсації «харківських угод» та газової угоди 2009 року з Росією, 27 квітня. Під стінами Верховної Ради відбувся Х з’їзд партії.

Photo by Andrii Bashtovyi for Radio Liberty

А під стінами Адміністрації Президента в цей час відбувався мітинг прихильників Віктора Януковича. Партія регіонів назвала протест опозиції «черговою провокацією».

Photo by Andrii Bashtovyi for Radio Liberty

О 17.00 прихильники інших опозиційних сил провели власну антиурядову акцію протесту біля пам'ятника Тарасові Шевченку.

Photo by Andrii Bashtovyi for Radio Liberty

Суд над активістами опозиційних сил у Мінську, Білорусь, 28 квітня. У Білорусі на два роки ув’язнення вже засудили опозиціонера Дмитра Бондаренка, довірену особу колишнього кандидата на президента Андрія Саннікова.

Photo by Vasily Fedosenko for REUTERS

Чоловік продає годинники з портретом Саддама Хусейна, Багдад. 28 квітня – день народження колишнього іракського диктатора.

Photo by Sabah Arar for AFP

В історичному Вестмінстерському абатстві, що протягом багатьох століть бачило коронації, одруження і похорони британських монархів, відбулося вінчання внука королеви і майбутнього наступника британського трону принца Вільяма з його нареченою Катрін Міддлтон, Лондон, 29 квітня.

Photo by Leon Neal for AFP

Мешканці Лондона вітають щойно одружених, 29 квітня.

Чоловік розглядає імена 1819 людей, зниклих безвісти під час Косовського конфлікту, Приштина, Косово, 28 квітня.

Photo by Hazir Reka for REUTERS