Доступність посилання

ТОП новини

Як ЗСУ звільняють Роботине і що відбувається біля Куп'янська?


  • Російські сили не полишають надій просуватися у бік деокупованого Куп'янська Харківської області. Російські пабліки напередодні навіть писали, мовляв, українські військові масово покидають місто. Що Відбувається у Куп'янську зараз – розповідаємо.
  • ЗСУ мають успіх в напрямку південно-східніше села Роботине та південніше села Мала Токмачка Запорізької області. І це попри те, каже заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, що російські сили намагалися повернути втрачені позиції східніше Роботиного. Що нині відбувається у населеному пункті і як бої за нього розгортатимуться далі?
  • Російська влада знову заявляє про атаку безпілотниками на Підмосков'я. Два дрони нібито вдалося збити над Брянською областю, ще два – над Московською. А очевидці зняли на відео момент його вибуху. Деталі.
  • Не бійтесь іти в військкомати. Українська влада буде заохочувати чоловіків долучатись до війська. Усе це відбуватиметься після скандалів з незаконним врученням повісток та збагаченням військових комісарів. Як та чи можливо підвищити довіру до комісарів і процесу мобілізації?
  • Українці в очікуванні прем'єри фільму про життя найвідомішого з опришківських ватажків у Карпатах Олекси Довбуша. Це, до речі, найдорожчий фільм серед українських кінострічок, вартістю 120 мільйонів. Чим цей фільм такий особливий?

Про це та інше дивіться у програмі «Свобода.Ранок» на @Радіо Свобода:

XS
SM
MD
LG