Доступність посилання

ТОП новини

Повідомляють, що ЗСУ закріпилися на лівому березі Дніпра на Херсонщині. Що відомо?


  • Мер російської столиці заявив про чергову атаку безпілотників на Москву. Вибухи чули в районі аеропорта «Домодєдово», та Мінського шосе. Чому знову атакують російську столицю? Зібрали всі деталі.
  • Просунулись на сотні метрів. В українському Генштабі звітують про успіхи Збройних сил на Мелітопольському напрямку. А от на Таврійському напрямку українські військові вийшли на першу лінію оборони армії РФ. Проте попереду їх щонайменше три. Чи зможуть їх прорвати? Обговоримо.
  • Маріуполь. Російські сили почали ховатися від очей містян за будівельними парканами в будинках «під ремонт». Таких місць перебування військових РФ вже 5. В місті тим часом наплив мешканців південних регіонів Росії. Що відбувається в місті? Як і куди пересуваються по Маріуполю російські війська?
  • Якщо не хочуть мобілізуватися, то потрібні громадські роботи. Депутат Верховної Ради від «Слуги народу» пропонує змінити закон і зважати на те, чи є мотивація в людей, яких мобілізують на війну. Тим часом військові продовжують жалітися на недосконалість системи мобілізації і роботу ВЛК. Чи пристануть на пропозицію депутата в Раді та чому реформа ВЛК поки не дала плодів. Говоримо у випуску.
  • Бурхлива реакція користувачів соцмереж на обговорення жіночого тіла в ютуб-шоу авторства ведучого Володимира Остапчука. Під час обговорення чоловіки оцінювали, чи може жінка бути 10 балів з 10, якщо не голиться. Чому це викликало скандал, сотні роликів, дописів та тисячі коментарів? Де межа між свободою вираження власної думки та критикою чужої зовнішності? Обговоримо.

Про це та інше дивіться у програмі «Свобода.Ранок» на @Радіо Свобода:

XS
SM
MD
LG