Доступність посилання

ТОП новини

Удар РФ по селищу Золочів: кількість постраждалих зросла


Вдень 15 серпня російські війська двома КАБами вдарили по центру селища Золочів. Було відомо про трьох постраждалих.  Фото ілюстративне
Вдень 15 серпня російські війська двома КАБами вдарили по центру селища Золочів. Було відомо про трьох постраждалих.  Фото ілюстративне

Зросла кількість постраждалих через російський удар по селищу Золочів на Харківщині.

Як повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ у телеграмі, через обстріл постраждали шестеро людей, серед них — 12-річна дитина.

«Осколкові та вибухові поранення дістали дві жінки. Їх доставили до лікарні. Незначні травми та гостру реакцію на стрес отримали ще одна жінка та два чоловіки. Щодо 12-річного хлопця вирішується питання щодо госпіталізації», – йдеться у повідомленні.

Вдень 15 серпня російські війська двома КАБами вдарили по центру селища Золочів. Було відомо про трьох постраждалих.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони, зокрема Харківщину. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовані атаки на цивільних.

Моніторингова місія ООН із прав людини заявила, що з 24 лютого 2022 року до кінця червня 2024 року через бойові дії в Україні постраждали щонайменше 33 878 цивільних. Зокрема, в ООН підтвердили дані про загибель 11 284 людей. В організації наголошують, що реальна кількість жертв може бути більшою.

Форум

XS
SM
MD
LG