Доступність посилання

ТОП новини

Зеленський назвав задачі уряду після кадрових змін


«І дуже важливо, щоб урядові інституції зараз працювали максимально активно – ще активніше, ніж це було раніше», заявив Володимир Зеленський
«І дуже важливо, щоб урядові інституції зараз працювали максимально активно – ще активніше, ніж це було раніше», заявив Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський прокоментував кадрові зміни в уряді – у вечірньому зверненні 5 вересня він подякував Верховній Раді за «підтримку відповідних кандидатур».

«І дуже важливо, щоб урядові інституції зараз працювали максимально активно – ще активніше, ніж це було раніше. На всіх рівнях. Більше інвестицій партнерів в оборонне виробництво України. Більш активне просування в перемовному процесі із Євросоюзом – це підготовка майбутньої угоди про вступ», – перерахував він.

Читайте також: «Нова енергія», чи перестановка: чому кадрові ротації у владі відбуваються зараз і що це змінить?

Серед інших пріоритетів президент назвав посилення «взаємодії та взаєморозуміння» між центральною владою та місцевими громадами, посилення підтримки фронту, захисту та відновлення об’єктів енергетики.

«Чітка ветеранська політика. Чітка протидія російській пропаганді за кордоном. Робота з глобальною українською спільнотою. Забезпечення фінансової стабільності нашої держави і, зокрема, активізація роботи з партнерами, щоб кошти від російських активів були спрямовані для України. Є десятки таких цілком конкретних завдань, і на своїй посаді кожен протягом осені повинен дати визначені результати», – додав Зеленський.

Верховна Рада 5 вересня призначила низку нових очільників міністерств: МЗС, Мінстратегпрому, Міндовкілля, Міністерства молоді та спорту, Мінагрополітики, Мінкульту, Мінветеранів та Мінінфраструктури.

Форум

XS
SM
MD
LG