Доступність посилання

ТОП новини

Залужний: у війні проти України Росія втратила вже більше літаків, ніж СРСР в Афганістані за 10 років


За останніми даними Генштабу,  від 24 лютого Росія втратила 277 літаків та 258 гелікоптерів.
За останніми даними Генштабу,  від 24 лютого Росія втратила 277 літаків та 258 гелікоптерів.

Головнокомандувач ЗС України Валерій Залужний заявляє, що у війні проти України Росія втратила більше літаків, ніж СРСР за 10 років війни в Афганістані.

«За час повномасштабної агресії захисниками України знищено в два рази більше літаків рф, ніж втрачено радянським союзом за 10 років війни в Афганістані – 278 літаків рф в Україні проти 118 радянських літаків в Афганістані. Ця війна є такою ж ганьбою для рф і стане причиною її руйнації!», – написав він у фейсбуці.

Читайте також: Російська армія менш ніж за місяць зазнала в Україні більших втрат, аніж СРСР за 10 років війни в Афганістані. Чому?

У Генштабі ЗСУ раніше повідомляли, що армія РФ намагається залучити нові сили серед своїх льотчиків на війні проти України, але ефективність та навченість льотчиків, які використовують різні модифікації Мі-8, не дозволяє виконувати завдання за призначенням.

За останніми даними Генштабу, від 24 лютого Росія втратила 277 літаків та 258 гелікоптерів. Росія про свої втрати техніки у війні проти України не повідомляє.

XS
SM
MD
LG