Доступність посилання

ТОП новини

Мінінфраструктури формує перелік чартерів, якими українці зможуть повернутися додому після 17 березня


Міністерство інфраструктури України формує перелік чартерних рейсів, якими українці, які знаходяться у турподорожах, зможуть повернутися додому з-за кордону після припинення авіасполучення 17 березня. Про це повідомили у МЗС.

Прикордонники 16 березня повідомили, що після закриття кордонів для іноземців, українці зможуть потрапити в країна на автомобілі, або перетнувши кордон пішки.

«Ті громадяни, які йдуть у пішому порядку, з урахуванням того, що пішохідні переходи у нас наразі закриті, ми організували взаємодію з місцевими органами влади, і місцеві органи влади виділяють автотранспорт: автобуси, якими, зокрема, на західному кордоні цієї ночі цю проблему було вирішено. І надалі ми у такий самий спосіб комунікуватимемо з місцевими органами влади для того, щоб це питання вирішувалося», – заявив перший заступник голови Державної прикордонної служби України Володимир Нікіфоренко.

12 березня в Україні розпочався карантин через загрозу епідемії коронавірусної інфекції і для недопущення її поширення. Він триватиме три тижні – до 3 квітня.

Із 17 березня Україна збирається зупинити міжнародне регулярне авіасполучення з іншими країнами через пандемію коронавірусу. Президент України Володимир Зеленський 13 березня закликав співгромадян повернутися в країну протягом трьох днів.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG