Доступність посилання

ТОП новини

Ексвійськкома Рівненської області знову затримали, йому оголосили нову підозру – ДБР


Колишньому керівнику Рівненського обласного ТЦК Сергію Луцюку повідомили вже четверту підозру
Колишньому керівнику Рівненського обласного ТЦК Сергію Луцюку повідомили вже четверту підозру

Колишньому керівнику Рівненського обласного ТЦК Сергію Луцюку повідомили вже четверту підозру. Правоохоронці знову його затримали, йдеться в повідомленні Державного бюро розслідувань.

У відомстві кажуть, цього разу він підозрюється у перешкоджанні законній діяльності Збройних сил України.

«Зокрема, йдеться про умисне сприяння громадянам в ухиленні від мобілізації та військової служби в умовах воєнного стану», – пояснили правоохоронці.

У ДБР пояснили, що поліція вже затримала Сергія Луцюка, слідчі проситимуть для нього запобіжний захід – тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Сам колишній голова ТЦК наразі підозру ДБР публічно не коментував.

Минулого року мережу сколихнув скандал про побиття у Рівненькій області солдата обласним військкомом Сергієм Луцюком. За даними слідства, «він завдав підлеглому кілька ударів битою, принижував і повчав його, оскільки дізнався, що солдат співпрацює із правоохоронними органами».

Побиття військового знімав на камеру начальник районного ТЦК та СП. Згодом правоохоронці встановили, що останній вживав та поширював психотропні речовини.

Також під час слідства встановили, що колишній Рівненський обласний військком володіє незадекларованими статками. Серед них 2 вантажні автомобілі, земельні ділянки та недобудований готель на гірськолижному курорті у Карпатах.

Загальна сума незаконного збагачення досягла більш як 52 млн гривень.

2 серпня ексвійськкома Рівненської області випустили із СІЗО під заставу.

Форум

XS
SM
MD
LG