Доступність посилання

ТОП новини

У роботі соцмережі Telegram стався збій


Більшість  – 73% – користувачів заявили про проблеми з підключенням до серверів соцмережі
Більшість  – 73% – користувачів заявили про проблеми з підключенням до серверів соцмережі

Онлайн-платформа Downdetector, яка відстежує статус вебсайтів в режимі реального часу, повідомила про збій у роботі соцмережі Telegram.

За даними платформи, збій стався близько 21:00 за київським часом, порушення роботи соцмережі фіксувалися по всьому світу.

Більшість – 73% – користувачів заявили про проблеми з підключенням до серверів соцмережі.

Telegram зараз є провідною новинною платформою в Україні. Мільйони українців отримують інформацію про перебіг війни саме з Телеграм-каналів. У цій мережі також представлені всі органи влади України, включно з найвищими. Повномасштабне вторгнення Росії в Україну в лютому 2022 року значно підвищило популярність додатку Telegram в Україні.

Платформа, яка базується в Дубаї і має понад 900 мільйонів користувачів у всьому світі, була заснована російським підприємцем Павлом Дуровим у 2013 році. У своєму першому за сім років великому інтерв’ю, яке він дав американському коментатору Такеру Карлсону 17 квітня, Дуров запевнив, що Telegram є «нейтральною платформою» і не «відіграє роль у геополітиці». Проте в Україні критики стурбовані тим, що додаток поширює дезінформацію і сприяє незаконній діяльності, а дехто звинувачує Telegram у зв’язках з російською державою і сприянні її військовим діям.

Форум

XS
SM
MD
LG