Доступність посилання

ТОП новини

Наступного тижня Сирський працюватиме з партнерами щодо деталей плану перемоги – Зеленський


Йдеться про військові пункти плану та стратегічні безпекові. Фото ілюстративне
Йдеться про військові пункти плану та стратегічні безпекові. Фото ілюстративне

Президент України Володимир Зеленський заявив, що головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський та інші військові працюватимуть з партнерами щодо деталей плану перемоги.

«Головком разом з іншими військовими, із представниками Міністерства оборони наступного тижня працюватиме з нашими партнерами щодо деталей Плану перемоги – військових пунктів Плану та стратегічних безпекових», – розповів він у своєму відеозверненні.

Зеленський також повідомив, що відправив до Вашингтона начальника Генштабу Анатолія Баргилевича та віцепремʼєр-міністра Ольгу Стефанішину.

Раніше український президент повідомляв, що під час 25-ї зустрічі у форматі «Рамштайн» (12 жовтня) Україна надасть план перемоги усім партнерам.

Читайте також: Зеленський у США представить «План перемоги України». Що відомо про цей план?

Президент України Володимир Зеленський під час свого недавнього візиту до США обговорив план перемоги з президентом США Джо Байденом та кандидатами в президенти Камалою Гарріс та Дональдом Трампом.

Після завершення візиту Зеленський заявив, що у США отримав «повну підтримку стратегії наближення миру – миру завдяки силі».

В Офісі президента заявили, що план перемоги України буде представлено українцям, але частково.

Форум

XS
SM
MD
LG