Доступність посилання

ТОП новини

Зеленський: якщо в справі Шеремета не вистачить доказів, правоохоронці як мінімум вибачаться


Президент України Володимир Зеленський на презентації результатів розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета, 12 грудня 2019 року
Президент України Володимир Зеленський на презентації результатів розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета, 12 грудня 2019 року

Правоохоронці «як мінімум вибачаться», якщо в справі про вбивство журналіста Павла Шеремета не вистачить доказів, повідомив президент України Володимира Зеленський в інтерв’ю агентству «Інтерфакс-України».

«Якщо це неправда у справі Шеремета, якщо суд вирішить, що обвинувачення не обґрунтоване до кінця і не вистачає доказів, то всі правоохоронці, хто займався цим, вони вибачаться як мінімум… Вони можуть вибачитися, якщо це просто була помилка, а якщо там були якісь спеціальні речі, то вибаченням не закрити таку справу», – сказав Зеленський.

Журналіст «Української правди» Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля в центрі Києва. Нині серед підозрюваних у причетності до його вбивства – сержант Сил спеціальних операцій Андрій Антоненко (Riffmaster), військовий медик Яна Дугарь та волонтер Юлія Кузьменко. За даними МВС, також подружжя Грищенків – Інна та Владислав – «становлять оперативний інтерес для слідства у справі Шеремета».

XS
SM
MD
LG