Доступність посилання

ТОП новини

Шмигаль розповів про плани на Конференції з відновлення України в Лондоні


Денис Шмигаль додав, що українська сторона очікує за підсумками підписання документів, які «прискорять нашу відбудову та розвиток»
Денис Шмигаль додав, що українська сторона очікує за підсумками підписання документів, які «прискорять нашу відбудову та розвиток»

У Лондоні стартує Конференція з питань відновлення України. Як повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль увечері 20 червня, українська сторона межах заходу представить й обговорить із міжнародними партнерами основні аспекти відбудови.

За його словами, це – «швидке відновлення, залучення приватних інвестицій в перспективні напрямки, активізація міжрегіонального партнерства».

Читайте також: ООН і Україна планують мобілізувати 300 мільйонів доларів на відновлення громад – Кубраков

Шмигаль додав, що українська сторона очікує за підсумками підписання документів, які «прискорять нашу відбудову та розвиток».

Велика Британія проводить Конференцію з відновлення України цього тижня, щоб допомогти країні швидко залучити іноземні інвестиції. Очікується, що на захід до Лондона прибудуть понад 1000 іноземних високопосадовців із 61 країни, представників неурядових організацій і сотні лідерів бізнесу та підприємців.

Конференція з питань відновлення України, яку проводять у Лондоні 21-22 червня, стане продовженням циклу щорічних заходів, останній з яких провели в швейцарському Лугано у липні минулого року.

За даними Світового банку, станом на березень 2023 року потреби України на відновлення та відбудову оцінювали в 411 мільярдів доларів.

XS
SM
MD
LG