Доступність посилання

ТОП новини

Принцеса Уельська Кетрін закінчила курс лікування від раку


У березні Кетрін публічно розповіла про те, що в неї виявили рак
У березні Кетрін публічно розповіла про те, що в неї виявили рак

Принцеса Уельська Кетрін опублікувала відеозвернення, в якому оголосила, що закінчила курс лікування від раку, який тривав дев’ять місяців.

Хіміотерапія була призначена їй після операції у січні. У березні Кетрін публічно розповіла про те, що в неї виявили рак і має бути тривале лікування, тому деякий час вона не з’являтиметься на публіці.

Принцеса Уельська повідомила, що в найближчі місяці повернеться до публічної діяльності. Вона також сказала, що шлях до повного одужання буде ще довгим, оскільки їй доведеться проходити профілактичні курси, щоб не дозволити пухлині повернутися.

«Останні дев’ять місяців були неймовірно важкими для нашої родини. Боротьба з раком – складний, страшний і непередбачуваний шлях для всіх, особливо для наших найближчих. Цей шлях нагадав нам з Вільямом, як важливо бути вдячними за прості, але важливі життєві речі, які багато хто часто недооцінює, просто любити і бути коханими», – сказала принцеса. Вона подякувала всім, хто співчував їй, і висловила підтримку тим, хто зараз бореться із раком.

На початку лютого онкологічне захворювання виявили також у короля Великої Британії Чарльза III. Букінгемський палац тоді заявив, що король теж почав проходити курс лікування.

Форум

XS
SM
MD
LG