Доступність посилання

ТОП новини

Росія: дрони атакували об’єкти біля «палацу Путіна»


Неподалік хутора Джанхот на мисі Ідокопас розташовані маєток і палац, збудовані, як стверджують численні розслідування, для президента Росії Володимира Путіна
Неподалік хутора Джанхот на мисі Ідокопас розташовані маєток і палац, збудовані, як стверджують численні розслідування, для президента Росії Володимира Путіна

У ніч на 27 травня безпілотники атакували об’єкти поблизу Геленджика в Краснодарському краї Росії, де, за даними розслідувачів, розташований так званий «палац Путіна».

Влада Краснодарського краю РФ заявила, що минулої ночі два українські безпілотники були «нейтралізовані» в районі села Криниця і хутора Джанхот. Губернатор Веніамін Кондратьєв заявив, що уламки апаратів пошкодили недобудований будинок у Криниці і впали на дерева в Джанхоті. Українська влада ці повідомлення не коментувала.

Міноборони Росії раніше заявляло, що в Краснодарському краї РФ вночі були знищені чотири безпілотники.

Неподалік хутора Джанхот на мисі Ідокопас розташовані маєток і палац, збудовані, як стверджують численні розслідування, для президента Росії Володимира Путіна. У селі Криниця будували винний завод «Старий Прованс» для переробки вирощеного у маєтку винограду.

2021 року Володимир Путін заявив, що палац йому не належить і він ніколи там не був. Прямих доказів того, що Путін справді жив чи бував у цьому будинку, немає, однак із документів очевидно, що до нього має відношення найближче оточення російського лідера. Власником будівлі назвав себе друг Путіна бізнесмен Аркадій Ротенберг. Після 2021 року ні він, ні Путін не говорили про палац і його долю.

На початку травня напередодні інавгурації Путіна на п’ятий термін соратники померлого у російській колонії опозиціонера Олексія Навального опублікували відео і фотографії, як стверджується, інтер’єрів палацу під Геленджиком.

Форум

XS
SM
MD
LG