Доступність посилання

ТОП новини

Суд узяв під домашній арешт депутата Ніколаєнка, який скоїв смертельну ДТП


6 листопада в Офісі генпрокурора повідомили, що народний депутат України отримав підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху через ДТП
6 листопада в Офісі генпрокурора повідомили, що народний депутат України отримав підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху через ДТП

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту народному депутату фракції «Батьківщина» Андрію Ніколаєнку, який скоїв ДТП у Житомирській області, внаслідок чого загинула 18-річна дівчина. Про це 9 листопада повідомило агентство «Інтерфакс-Україна» з посиланням на Державне бюро розслідувань.

6 листопада в Офісі генпрокурора повідомили, що народний депутат України отримав підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху через ДТП.

«За даними слідства, 3 листопада близько 10:00 год. на трасі Київ-Чоп поблизу села Березівка автомобіль під керуванням нардепа здійснив наїзд на дівчину, яка перетинала проїзну частину. В результаті цього вона загинула на місці від отриманих тілесних ушкоджень. За попередніми даними, народний обранець, порушуючи правила дорожнього руху, перевищив дозволену максимальну швидкість руху», – повідомила пресслужба ОГП.

Андрій Ніколаєнко 3 листопада визнав факт ДТП і запевнив, що всіляко сприятиме розслідуванню аварії.

Раніше проєкт Радіо Свобода «Схеми» повідомляв, що за 40 хвилин до смертельної ДТП Ніколаєнко перевищив швидкість, через що був згенерований штраф у розмірі 340 гривень. Згідно з постановою із сервісу МВС, на ділянці траси Київ-Чоп на Житомирщині авто рухалося зі швидкістю 162 км/год, попри встановлене обмеження у 110 кілометрів за годину. Водночас, невідомо, з якою швидкістю рухався автомобіль пізніше, в момент скоєння ДТП.

Форум

XS
SM
MD
LG