Доступність посилання

ТОП новини

Росія вдарила КАБами по Харкову: перебої зі світлом, зупинилось метро, загинула людина – ОВА


Наслідки обстрілів Харкова силами РФ 22 червня 2024 року, фото ілюстративне
Наслідки обстрілів Харкова силами РФ 22 червня 2024 року, фото ілюстративне

У Харкові о 15 годині дня 23 червня пролунала серія вибухів. Один із ударів РФ прийшовся на приватний сектор, є загиблий і поранені, повідомив міський голова Ігор Терехов.

Пізніше Терехов повідомив про одного загиблого і чотирьох поранених. Такі дані підтвердив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Один загиблий і пʼятеро постраждалих внаслідок потрапляння КАБа у приватний житловий будинок. Ще троє постраждалих в іншому районі міста – там удар по дитячому навчальному закладу», – написав Терехов.

Після вибухів пресслужба КП «Харківський метрополітен» повідомила, що рух поїздів призупинено.

«Тимчасово призупинено рух поїздів лініями метрополітену. Усі станції наразі працюють виключно в режимі укриття. Про відновлення руху буде повідомлено додатково», – сказано у повідомленні підприємства.

Про зупинку наземного електротранспорту повідомило і тролейбусне депо №3.

Російські війська завдали удару по житловій забудові в Харкові 22 червня. Наразі відомо про трьох загиблих. Раніше прокуратура також повідомляла, що шестеро постраждалих перебувають у важкому стані. Відомо про 56 постраждалих і 3 загиблих.

Російські військові щодня обстрілюють Харків і Харківську область. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG