Доступність посилання

ТОП новини

Внаслідок вчорашнього удару по Харкову загинули 6 людей, 97 постраждали – уточнені дані


Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, що на ранок 31 серпня ліквідація наслідків удару по Харкову триває
Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, що на ранок 31 серпня ліквідація наслідків удару по Харкову триває

Обласна влада уточнила дані про загиблих внаслідок російського удару по Харкову 30 серпня.

«За уточненими даними правоохоронців, загинули 6 людей: чоловік 74 років, дівчина 18 років, дитина 14 років, жінка 73 років, чоловік 49 років та жінка, яку деблокували останньою, дані встановлюються», – заявив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Читайте також: «Потрібні сильні рішення партнерів, щоб зупинити цей терор» – Зеленський після удару по Харкову

Він додав, що загалом постраждали 97 людей, з них 22 – неповнолітні. П’ятеро дітей у задовільному стані, 17-річна дівчина – у важкому.

Також обстріл пошкодив 82 багатоквартирних будинки, 11 приватних будинків, три адміністративні будівлі, два заклади освіти, 47 торгівельних закладів, 57 автомобілів, два складських приміщення, 10 гаражів і одне підприємство.

Раніше було відомо про сімох загиблих внаслідок російського удару по Харкову 30 серпня.

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, що на ранок 31 серпня ліквідація наслідків удару по Харкову триває, рятувальники продовжують гасити пожежу та розбирати завали на місці влучання російської авіабомби.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG