Доступність посилання

ТОП новини

Гарріс підтвердила, що «попросила Тіма Волца бути її напарником на виборах»


Губернатор Міннесоти Тім Волц та віцепрезидента США Камала Гарріс, березень 2024 року
Губернатор Міннесоти Тім Волц та віцепрезидента США Камала Гарріс, березень 2024 року

Ймовірний кандидат у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс заявила, що запросила губернатора Міннесоти Тіма Волца взяти участь у її передвиборчій кампанії.

«З гордістю повідомляю, що попросила Тіма Волца бути моїм напарником на виборах. Як губернатор, тренер, вчитель і ветеран, він багато зробив для таких робочих сімей, як його. Я рада, що він у нашій команді», – написала вона у соцмережі Х.


Тім Волц, у свою чергу, заявив, що це честь приєднатися до кампанії Камали Гарріс.

Раніше низка ЗМІ з посиланням на джерела повідомили, що Гарріс обрала Тіма Волца кандидатом у віцепрезиденти.

60-річний Волц, колишній вчитель, який багато років служив у Національній гвардії США, був обраний губернатором Міннесоти у 2018 році. Він відомий своєю прогресивною програмою, в тому числі своєю позицією щодо зміни клімату та прав жінок.

Гарріс вже отримала необхідну кількість делегатів від Демократичної партії, щоб стати її кандидатом на виборах, і, як очікується, офіційно прийме номінацію на партійному з’їзді, який розпочнеться 19 серпня. Гарріс і Волц змагатимуться з кандидатом від республіканців Дональдом Трампом і його напарником Джей Ді Венсом – також військовим ветераном із Середнього Заходу.

Вибори у США відбудуться 5 листопада.

Форум

XS
SM
MD
LG