Доступність посилання

ТОП новини

Міненерго: негода може ускладнити роботу енергопідприємств у шести областях


За даними Гідрометцентру, сьогодні, 2 липня, у західних, Житомирській та Вінницькій областях очікуються грози, місцями град, шквали 15-20 м/с
За даними Гідрометцентру, сьогодні, 2 липня, у західних, Житомирській та Вінницькій областях очікуються грози, місцями град, шквали 15-20 м/с

У Міністерстві енергетики заявляють, що очікувана негода може ускладнити роботу комунальних та енергетичних підприємств у Житомирській, Вінницькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Хмельницькій областях.

«Існує ймовірність, що складні погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи комунальних та енергетичних підприємств у зазначених областях, але усі служби готові до боротьби з наслідками погодних умов у разі, якщо такі пошкодження виникнуть», – зазначили у пресслужбі відомства.

За даними Гідрометцентру, сьогодні, 2 липня, у західних, Житомирській та Вінницькій областях очікуються грози, місцями град, шквали 15-20 м/с, у Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Хмельницькій областях значні дощі (I рівень небезпечності).

Читайте також: Синоптики попередили киян про забруднення повітря через спеку

В Україні через російські атаки на українську енергосистему діють графіки погодинних вимкнень світла. Українські енергетичні обʼєкти упродовж останніх місяців регулярно зазнавали ударів російських ракет і дронів. Електроенергії значно не вистачає для покриття потреб всіх споживачів.

Форум

XS
SM
MD
LG