Доступність посилання

ТОП новини

«Абсолютний рекорд». ДПСУ заявила про затримання групи із близько 40 чоловіків, які хотіли потрапити в Угорщину


У прикордонслужбі зауважили, що про подію повідомили співробітникам поліції, на затриманих складені адмінпротоколи, справи скерували до суду
У прикордонслужбі зауважили, що про подію повідомили співробітникам поліції, на затриманих складені адмінпротоколи, справи скерували до суду

Державна прикордонна служба України заявила про затримання рекордної за час повномасштабного вторгнення Росії групи порушників кордону, які намагалися потрапити до Угорщини.

«Два мікроавтобуси зупинили прикордонники неподалік кордону. Водії перевозили 38 чоловіків – це рекордна за кількістю група порушників кордону, затримана під час повномасштабного вторгнення. В її складі – чоловіки з 11 областей України. Організатори незаконного переправлення планували отримати від своїх клієнтів від $4500 до $8500», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: ДПСУ: щоденно близько 100 чоловікам прикордонники відмовляють в перетині кордону на виїзд

У прикордонслужбі зауважили, що про подію повідомили співробітникам поліції, на затриманих складені адмінпротоколи, справи скерували до суду.

В Україні від 24 лютого 2022 року, дня повномасштабного вторгнення Росії, запроваджено воєнний стан. Відтоді на території України діють обмеження щодо виїзду чоловіків за кордон – військовозобовʼязаним чоловікам віком від 18 до 60 років заборонено залишати межі України.

Читайте також: У 2023 році за кордон не випустили майже 2300 українських держслужбовців – ДПСУ

Форум

XS
SM
MD
LG