Доступність посилання

ТОП новини

Росія: у Дагестані невідомі напали на церкву та синагогу


Повідомляється, що у Дербенті було вбито священика, також загинув охоронець церкви.
Повідомляється, що у Дербенті було вбито священика, також загинув охоронець церкви.

У Росії в дагестанському місті Дербент невідомі обстріляли з автоматичної зброї обстріляли синагогу та церкву. Про це повідомляє російська агенція ТАСС із посиланням на МВС Дагестану. Після нападу в синагозі виникла пожежа.

Як пише телеграм-канал Mash, невідомі підпалили синагогу в Махачкалі та влаштували перестрілку з поліцією. Попередньо, троє співробітників поліції загинули, ще шестеро поранені.

У той же час в Махачкалі невідомі напали на пост ДПС, внаслідок чого один поліцейський загинув, ще шестеро поранено.

За даними джерела телеграм-каналу 112, всього внаслідок нападів у Дербенті та Махачкалі загинули п’ять співробітників поліції, ще 9 отримали поранення. Офіційного підтвердження цієї інформації немає.


Голова Громадської спостережної комісії Дагестану Шаміль Хадулаєв повідомив, що у Дербенті було вбито священика, також загинув охоронець церкви.

«За інформацією, що мені надійшла, отця Миколу в церкві в Дербенті вбили, перерізали горло. 66 років йому було, дуже хворів. Охоронця Михайла в церкві Махачкали-1, озброєного лише газовим пістолетом, розстріляли. Священики закрилися в церкві, чекають на допомогу», – йдеться у пості.

Форум

XS
SM
MD
LG