Доступність посилання

ТОП новини

Росія: влада Бєлгородської області каже про загиблого внаслідок «обстрілів»


Російський губернатор В’ячеслав Гладков каже про «три прильоти» по околиці міста Бєлгород 10 травня
Російський губернатор В’ячеслав Гладков каже про «три прильоти» по околиці міста Бєлгород 10 травня

У Бєлгородській області РФ стались «обстріли» міста Шебекіно, розповів російський губернатор В’ячеслав Гладков 10 травня.

«Зафіксовано два прильоти по околиці міста, в городи приватних житлових будинків. Є один постраждалий, чоловік із осколковим пораненням у голову. Бригада швидкої медичної допомоги доправляє його до лікарні, стан важкий. Голова округу та оперативні служби продовжують обстеження території», – написав Гладков.

Згодом губернатор зазначив, що чоловік нібито помер у машині швидкої допомоги внаслідок відкритої черепно-мозкової травми.

Після початку повномасштабного збройного вторгнення Росії в Україну представники влади прикордонних регіоні РФ – Бєлгородської, Брянської і Курської областей – регулярно заявляють про артилерійські обстріли територій цих регіонів. Російська влада звинувачує в них українські збройні сили. Українська сторона обстріли не коментує.

Водночас російські війська активно обстрілюють прикордонні населені пункти України, зокрема в Сумській і Чернігівській областях.

XS
SM
MD
LG