Доступність посилання

ТОП новини

«Боротися з корупцією означає підтримувати захисників на фронті» – Брінк


Дипломатка зазначила, що для неї підтримка реформ і боротьби з корупцією – це «підтримка мрій та прагнень українців»
Дипломатка зазначила, що для неї підтримка реформ і боротьби з корупцією – це «підтримка мрій та прагнень українців»

Боротьба з корупцією в Україні це в першу чергу підтримка українських військових на передовій, заявила у понеділок посолка США в Україні Бріджит Брінк на конференції у Києві, присвяченій боротьбі з хабарництвом.

«Боротьба з корупцією та підтримка реформ насправді допомагає гарантувати, що військові, герої на передовій отримають кошти, виділені державою. Боротися з корупцією означає підтримувати захисників на фронті», – сказала вона.

Брінк додала, що боротьба з корупцією відіграє ключову роль у залучення інвесторів для відбудови України, та є важливим елементом, аби Україна стала частиною Євросоюзу і НАТО.

Дипломатка також зазначила, що для неї підтримка реформ і боротьби з корупцією – це «підтримка мрій та прагнень українців».

У жовтні минулого року речник Державного департаменту Метью Міллер повідомив, що Сполучені Штати «дуже прозоро» комунікують із українською владою щодо боротьби з корупцією. Речник додав, що ці проблеми обговорювалися напряму з президентом Зеленським та іншими представниками українського уряду.

Раніше американське видання Politico повідомляло з посиланням на стратегічний документ уряду США, що Вашингтон сприймає корупцію в Україні як «реальну загрозу».

Форум

XS
SM
MD
LG