Доступність посилання

ТОП новини

У Раді зареєстрували постанову про відкликання Безуглої з комітету з питань нацбезпеки


 Мар’яну Безуглу пропонують відкликати з посад заступника голови і члена комітету «внаслідок обставин, що унеможливлюють виконання нею своїх обов’язків».
Мар’яну Безуглу пропонують відкликати з посад заступника голови і члена комітету «внаслідок обставин, що унеможливлюють виконання нею своїх обов’язків».

У Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови, якою пропонується виключити Мар’яну Безуглу з парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Як зазначається в проєкті, Безуглу пропонують відкликати з посад заступника голови і члена комітету «внаслідок обставин, що унеможливлюють виконання нею своїх обов’язків».

Сьогодні, 22 липня, комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки підтримав пропозицію депутатів про виключення Безуглої з комітету.

Сама депутатка, коментуючи це рішення, заявила, що ««Слуга Народу» та «Європейська солідарність» в комітеті діють разом. Не вирішують проблеми, а намагаються знищити тих, хто не мовчить і пробує вирішити».

Подібна постанова щодо виключення депутатки з комітету з'являється в парламенті не вперше. Зокрема у листопаді 2023 року у Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови про відкликання з посади заступника голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Мар’яни Безуглої «у зв’язку з незадовільною роботою на посаді».

17 липня народна депутата Мар’яна Безугла заявила про вихід із фракції «Слуга народу».

Вона пояснила це рішення звільненням із посади голови підкомітету з питань цивільного демократичного нагляду та контролю Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвитку, а також незгодою з політикою комітету та фракції.

Форум

XS
SM
MD
LG