Доступність посилання

ТОП новини

Вбивство на АЗС у Києві: стрільця затримали і оголосили йому про підозру – ОГП


Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою
Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

Святошинська окружна прокуратура міста Києва повідомила про підозру в умисному вбивстві чоловіку, який вранці 18 вересня на АЗС на Кільцевій дорозі у Києві вистрелив із рушниці у чоловіка, повідомили в Офісі генерального прокурора.

«Підозрюваний з гладкоствольною рушницею марки «Derya Сarina X-Celerate CRX 201» в руках підійшов до 65-річного чоловіка, який збирався сісти у власний автомобіль марки «Honda Accord». Після короткого діалогу він здійснив смертельний постріл в голову власника машини, після чого забрав ключі від автомобіля, сумку з особистими речами, сів за кермо і поїхав з місця злочину», – розповіли у прокуратурі.

За деякий час ймовірного стрілка затримали працівники поліції. За даними правоохоронців, підозрюваний – киянин.

«Мотиви своїх дій чоловік пояснити не може, оскільки ймовірно перебуває під дією невідомих препаратів. Тож у нього взято аналіз на вміст в організмі наркотичних чи психотропних речовин», – йдеться у повідомленні.

Чоловіку оголосили про підозру в умисному убивстві, розбої, незаконному заволодінні транспортним засобом та незаконному носінні і зберіганні боєприпасів. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, кажуть у прокуратурі.

Форум

XS
SM
MD
LG