Доступність посилання

ТОП новини

Влада: на Херсонщині війська РФ атакували дроном автомобіль «швидкої», поранені у тяжкому стані

Оновлено

Під удар потрапила  бригада «швидкої», що прибула на виклик для надання допомоги
Під удар потрапила  бригада «швидкої», що прибула на виклик для надання допомоги

У Велентенському на Херсонщині через атаку російського безпілотника постраждали жінка та водій швидкої допомоги, повідомила 5 жовтня обласна військова адміністрація.

«Під ворожий удар потрапила бригада «швидкої», що прибула на виклик для надання допомоги. Через скидання вибухівки з дрона авто отримало серйозні пошкодження. Поранення дістав 60-річний водій. В нього – вибухова травма, контузія та поранення голови. Чоловіка доправили до лікарні. Медики оцінюють його стан як тяжкий», – йдеться у повідомленні.

Згодом місцева влада додала, що поранення зазнали ще двоє чоловіків
50-річний фельдшер та 63-річний водій. Обидва чоловіки у стані середньої тяжкості.

Також 49-річна потерпіла дістала перелом стегна та передпліччя. Вона також у тяжкому стані, розповіли в ОВА.

Раніше, сьогодні, російські військові з дрона атакували цивільних у Дніпровському районі Херсона. Постраждало четверо людей.

Російські війська щодня регулярно атакують дронами українські регіони. Найчастіше про скиди вибухівок з російських дронів по цивільних повідомляє влада Херсонщини, Сумщини, Чернігівщини та Харківщини.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG