Доступність посилання

ТОП новини

Кремль «зливає вагнерівців»: чи справді Пригожин може вивести залишки свого ПВК із Бахмута


Засновник російської ПВК «Вагнер» Євген Пригожин: «10 травня ми змушені вивести залишки ПВК «Вагнер», щоб зализати рани»
Засновник російської ПВК «Вагнер» Євген Пригожин: «10 травня ми змушені вивести залишки ПВК «Вагнер», щоб зализати рани»
  • Пригожин втікає з Бахмута? Кремль «зливає» вагнерівців?

Після заяви про брак боєприпасів засновник російської ПВК «Вагнер» Євген Пригожин повідомив про виведення з Бахмута «залишків» своїх сил 10 травня.

«10 травня ми змушені віддати свої позиції у Бахмуті підрозділам міноборони і вивести залишки ПВК «Вагнер» до тилових таборів, щоб зализати рани», – йдеться у заяві, оприлюдненій пресслужбою Пригожина в телеграмі.

У Кремлі заяву Пригожина коментувати відмовилися. ЗСУ словам Пригожин ане довіряють. Що відбувається у Бахмуті? І у чому полягає конфлікт між «кухарем Путіна» Пригожиним і керівництвом міністерства оборони Росії?

Про це і не тільки дивіться у програмі Свобода Live:

  • Байрактар, Кинджал, ППО: що відбувається у небі над Києвом?

«Гіперзвуковий» Х-47 «Кинджал» успішно збито ЗСУ: це написало видання Defense Express і опублікувало уламки ракети, фото яких журналісти отримали із власних джерел. Видання припустило: над Києвом збили гіперзвукову ракету, це могла бути робота Patriot. У Повітряних силах спростували цю інформацію.

Чому? І що насправді трапилося із збитим над Києвом «Байрактаром»?

Антикорупційні експерти звинувачують керівництво НАБУ в непрозорості під час призначення на посади. Скандал розгорівся після того як журналістка повідомила про тиск з боку керівництва НАБУ: її просили відмовитися від посади, яку вона отримала внаслідок прозорого конкурсу. В бюро кажуть, що в них реорганізація.

Що відбувається? Докладніше в Свобода Live

XS
SM
MD
LG