Доступність посилання

ТОП новини

Як десятиліття влади впливали на мозок Путіна (відео)


Як десятиліття влади впливали на мозок Путіна (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:04:42 0:00

Володимир Путін готовий продовжити своє понад двадцятирічне правління Росією. Після виборів російського президента, які відбулися 15-17 березня, російська Центральна виборча комісія 18 березня повідомила, що опрацювала 100% усіх протоколів й за результатами голосування Володимир Путін набрав 87,28%. Новий шестирічний президентський термін стане для Путіна вже п’ятим за рахунком, і він залишатиметься у Кремлі до 2030 року. У розмові з журналістами телеканалу «Настоящее Время» (створеного Радіо Свобода за участі «Голосу Америки») провідні психіатри пояснюють, як надмірна влада може вплинути на роботу мозку, і який вплив справляє на особистість політичних діячів прагнення досягти тотального контролю.

Незалежні спостерігачі та експерти оцінюють вибори російського президента як невільні та неконкурентні. Усім кандидатам від непарламентських партій та самовисуванцям, які збирали підписи, Центральна виборча комісія в реєстрації відмовила. Європейський союз заявив про невизнання електоральної процедури, яку Росія організувала на окупованих українських територіях. У заяві ЄС ідеться про те, що альянс «рішуче засуджує» проведення «так званих виборів» у Криму, а також у Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях. Проведення виборів на цих територіях ЄС назвав «явним порушенням Росією міжнародного права».
Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні 17 березня подякував світовим політикам та міжнародним організаціям, які «називають і називатимуть ці речі своїми іменами», і назвав злочином дії Росії на окупованих територіях України.

Форум

XS
SM
MD
LG