Доступність посилання

ТОП новини

У Ніжині правоохоронець збив на смерть військового: ДБР відкрило провадження


У п’ятницю, 27 вересня, у середмісті Ніжина керівник Ніжинського районного управління поліції скоїв наїзд на військовослужбовця
У п’ятницю, 27 вересня, у середмісті Ніжина керівник Ніжинського районного управління поліції скоїв наїзд на військовослужбовця

У п’ятницю, 27 вересня, у середмісті Ніжина керівник районного управління поліції скоїв наїзд на військовослужбовця, йдеться в повідомленні Державного бюро розслідувань (ДБР).

«Сьогодні близько 11:00, правоохоронець на службовому автомобілі рухався до одного з перехресть у середмісті Ніжина. Раптово на проїжджу частину вибіг чоловік. Уникнути зіткнення не вдалося, від отриманих травм військовослужбовець помер на місці», – пише ДБР.

Зазначається, що, «згідно з попередніми даними, водій автомобіля був тверезий».


У ДБР повідомили, що «відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого».

«Проводяться необхідні слідчі дії, з метою повного та всебічного дослідження обставин дорожньо-транспортної пригоди», – додали у ДБР.

Відомо, що процесуальне керівництво здійснює Чернігівська обласна прокуратура.

Раніше, 26 вересня, Державне бюро розслідувань повідомило про відкриття кримінального провадження за фактом побиття військовослужбовця на навчальному полігоні на Кіровоградщині.

Форум

XS
SM
MD
LG