Доступність посилання

ТОП новини

Невідомі кинули коктейль Молотова у кабінет судді у справі російських військових


У Голосіївському районному суді Києва вночі 8 квітня горів кабінет судді Миколи Дідика, який головує в процесі над російськими військовими Олександром Александровим і Євгеном Єрофеєвим. Про це у Facebook повідомила журналістка Ірина Ромалійська.

«О 2:45 п’ять осіб кинули у вікно судді коктейлі Молотова», – каже головний військовий прокурор України Анатолій Матіос. Потрапили в вікно з третього разу. Матіос на місці. Але справою про підпал займається Голосіївське управління поліції», – повідомила Ромалійська.

Заступник керівника апарату суду Ігор Гончаров раніше розповів, що потерпілих немає, документи вціліли, оскільки вони зберігаються у канцелярії.

У прес-службі Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили, що 8 квітня о 02:51 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в будівлі Голосіївського райсуду Києва за адресою вулиця Потєхіна, 14а. Підрозділи ДСНС ліквідували пожежу о 03:23, йдеться в повідомленні. На місці події працювала одна пожежна машина та шість пожежників.

XS
SM
MD
LG