Доступність посилання

ТОП новини

Комісія з обрання членів НАЗК продовжить роботу опівдні


Засідання комісії з відбору членів НАЗК (архівне фото)
Засідання комісії з відбору членів НАЗК (архівне фото)

Комісія з обрання членів Національного агентства з питань протидії корупції оголосила перерву в засіданні до 12:00 16 березня.

На нічному засіданні члени комісії по черзі обговорювали кожного з дев’яти кандидатів, проте жодна з кандидатур не набрала необхідних шести голосів членів комісії. Близько 2:00 члени комісії оголосили перерву і розійшлися.

Засіданню пізно ввечері 15 березня передувала зустріч із президентом Петром Порошенком, який закликав проголосувати і призначити двох членів Національного агентства з питань протидії корупції.

За словами Порошенка, це залишається останньою невиконаною вимогою для запровадження Європейським союзом безвізового режиму.

«На сьогоднішній день проукраїнська позиція полягає в тому, щоб у нас до ранку було обрано два члени НАЗК, щоб я в Брюссель полетів з вашим протоколом. Озбройте президента для захисту інтересів України»», – наголосив Порошенко.

Раніше 15 березня комісія з обрання членів Національного агентства з питань протидії корупції також не змогла підтримати двох кандидатів.

XS
SM
MD
LG