Доступність посилання

ТОП новини

Наступне засідання Контактної групи заплановане на 2 березня – речниця Кучми


Наступне засідання Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі заплановане на 2 березня. Про це за підсумками сьогоднішнього засідання Контактної групи в Мінську заявила речниця представника України в групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

«Наступне засідання Тристоронньої контактної групи відбудеться в Мінську 2 березня – напередодні зустрічі міністрів закордонних справ країн «нормандської четвірки» в Парижі, запланованої на 3 березня. Саме в Парижі повинні розглянути ключові рішення з політичних питань, з питань безпеки, а також з гуманітарних аспектів», – написала вона на своїй сторінці в Facebook.

Перебуваючи з офіційним візитом в Україні, міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр заявив, що зустріч нормандської четвірки на рівні глав МЗС у Парижі 3 березня буде ключовою. Крім того, він очікує досягнення «необхідних компромісів» щодо ситуації на сході України під час цієї зустрічі.

Нормандська четвірка – Німеччина, Франція, Україна, Росія – на переговорах обговорює способи врегулювання конфлікту на Донбасі. Переговори проводяться на рівні міністрів закордонних справ, глав держав.

XS
SM
MD
LG