Доступність посилання

ТОП новини

Підозрюваних у побитті журналіста Сухобока заарештували – МВС


Управління МВС у Києві підтверджує смерть журналіста Сергія Сухобока і повідомляє про арешт двох підозрюваних у його побитті. Повідомлення про це розміщене на сайті управління.

«В ряді ЗМІ пройшло повідомлення, що вбито журналіста. Міліція даної інформації не підтвердила. Кілька годин тому родичі, що проживають на території іншої держави, опізнали померлого. Чоловік дійсно працював журналістом», – мовиться у повідомленні.

За попередніми даними, чоловік загинув унаслідок побиття сусідами. «У ході слідства було з’ясовано, що небіжчик проживав на дачі у свого товариша. Вже кілька місяців він конфліктував із сусідами. Того вечора вони прийшли до потерпілого. Обидва непрохані гості були налаштовані агресивно, оскільки перебували в стані алкогольного сп’яніння. Між чоловіками виникла чергова сварка, яка швидко переросла в бійку», – повідомили у міліції.

«Спочатку сусіди били свого опонента в будинку, а потім витягли його на вулицю та продовжили знущатись. Врешті лишили скривавлену жертву на асфальті, а самі пішли допивати», – поінформували правоохоронці.

За даними міліції, потерпілий помер у момент, коли йому надавали першу медичну допомогу. При собі він не мав документів, які засвідчували б його особу.

«Працівники міліції виявили підозрюваних осіб за місцем мешкання. У присутності понятих в будинку вилучили їхній одяг з бурими плямами, який направили на експертизу», – повідомили у міліції.

Справу розслідують за статтею про умисне тяжке тілесне ушкодження. Підозрювані перебувають під вартою.

Раніше видання «Обком» повідомило про вбивство донецького журналіста Сергія Сухобока, який свого часу був одним із співзасновників цього інтернет-порталу.

Сергій Сухобок розпочав свою журналістську діяльність у 1998 році. Починав оглядачем тижневика «Діловий Донбас». Найдовше – від 2001 до 2009 року Сухобок був одним із засновників та менеджерів, заступником головного редактора видання «Обком». Друкувався також у «Контрактах», «Українській правді», «Україні кримінальній», «ОРД», «Телекритиці» та інших виданнях.

Прощання з загиблим у Києві відбудеться у п'ятницю, 17 квітня, о 10:00 у морзі на вулиці Петра Запорожця, 26.

XS
SM
MD
LG