Доступність посилання

ТОП новини

Добкін каже, що нікуди не втікав і переховуватися не планує


Михайло Добкін
Михайло Добкін
Екс-голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін стверджує, що не проривався через пункт прикордонконтролю в Міжнародному аеропорту «Харків».

«Із засобів масової інформації я дізнався про те, що міністр внутрішніх справ за допомогою соцмереж заявив про те, що я начебто прорвався через кордон прикордонників і зник у невідомому напрямку. Для мене ця інформація є нонсенсом, я нікуди не проривався. Я вчора прилетів на початку 1-ї з Москви, спокійно пройшов прикордонний контроль. Єдина проблема, яка виникла, – це збій комп’ютера, за словами прикордонників», – сказав Добкін біля входу до Харківської облпрокуратури.

«Я залишив свій паспорт і вийшов до машини. Тобто вони мене ідентифікували, паспорт я їм віддав із рук в руки і їм треба було провести певні дії з паспортом та з комп’ютером. За їхніми словами, у них був збій, ми прочекали близько 30, може навіть, 40 хвилин у машині біля будівлею аеропорту. Після цього мій помічник запитав, чи є можливість залишити паспорти і вранці забрати», – додав Добкін.

Він повідомив, що приїхав до прокуратури у супроводі адвоката й помічників, щоб «показатися на очі» в. о. прокурора області.

За словами Добкіна, він уже повідомив про своє місце перебування начальнику головного управління МВС України в Харківській області та хотів зв’язатися по телефону з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, проте той спочатку не взяв трубки, а потім скинув дзвінок.

«Я офіційно вам заявляю: я нікуди не зникаю. Якщо буде інформація, що я кудись подівся, зник, не виходжу на зв’язок – не вірте цьому... Я не маю наміру нікуди тікати», – наголосив Добкін.

Раніше сьогодні голова МВС Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook повідомив, що Добкін у відповідь на прохання офіцера прикордонслужби почекати, щоб «дещо прояснити», кинув паспорт, прорвався через пункт прикордонного контролю в міжнародному аеропорту «Харків» і зник у невідомому напрямку.
XS
SM
MD
LG