Доступність посилання

ТОП новини

Тетяна Чорновол не може пройти і десяти метрів – чоловік


Учасник акції протесту під Міністерством внутрішніх справ тримає в руках фото жорстоко побитої Тетяни Чорновол, 25 грудня 2013 року
Учасник акції протесту під Міністерством внутрішніх справ тримає в руках фото жорстоко побитої Тетяни Чорновол, 25 грудня 2013 року
Заява Міністерства охорони здоров’я України про задовільний стан здоров’я побитої 25 грудня активістки і журналістки Тетяни Чорновол є неправдивою. Про це Радіо Свобода заявив її чоловік Микола Березовий.

У повідомленні прес-служби відомства йшлося про те, що Тетяні Чорновол була запропонована виписка, але «пацієнтка категорично відмовилася».

«Про яку виписку може йтися, якщо в неї температура постійна, якщо вона проходить десять метрів – і починає крутитися голова, і вона ледь не падає?» – зазначає Микола Березовий.

«Коли ми кажемо, що її стан нормалізувався, то треба розуміти, що він став трохи кращий від того, яким був пару днів тому, коли він був взагалі жахливим. А до нормального стану – ще величезна дистанція», – додає чоловік Тетяни Чорновол.

6 січня прес-служба Міністерства охорони здоров’я України проінформувала, що стан здоров’я журналістки Тетяни Чорновол, яка постраждала внаслідок побиття 25 грудня 2013 року, є «стабільним та задовільним».

Тетяну Чорновол побили в ніч на 25 грудня. Спочатку цю справу правоохоронці розслідували як «хуліганство», але потім перекваліфікували її на «заподіяння тяжких тілесних ушкоджень». Міліція повідомила про затримання, а згодом арешт п’яти підозрюваних у цій справі.
XS
SM
MD
LG