Доступність посилання

ТОП новини

За фактом вибуху біля оселі журналіста в Нікополі порушили кримінальну справу


За фактом вибуху на подвір’ї будинку журналіста Руслана Соловйова у Нікополі порушили кримінальну справу. Про це сьогодні повідомили в Центрі громадських зв’язків ГУ МВС України в Дніпропетровській області.

За даними з міліції, справа порушена за статтею 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна), однак не виключено, що у ході розслідування стаття буде перекваліфікована. У міліції поки не з’ясували походження вибухового пристрою, який спрацював.

7 грудня у Нікополі на подвір’ї будинку, де мешкає кореспондент газети «Місто Нікополь» Руслан Соловйов, стався вибух. Як повідомили в газеті, де працює журналіст, внаслідок вибуху були розбиті шибки, пошкоджені стіни. У момент вибуху журналіст з родиною був удома.

Водночас в газеті підозрюють, що вибух був «черговим попередженням» через критичні матеріали проти влади. За даними з редакції газети, останнім часом Руслан Соловйов займався розслідуванням фінансової складової діяльності житлово-комунальних підприємств Нікополя.
XS
SM
MD
LG